Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger og indsamle statistik for at optimere websiden. Accepter cookies Læs mere

Støt Esrum Kloster

Hjælp Esrum Kloster gennem corona-krisen og støt på flere måder.

Ligesom mange andre kulturinstitutioner er Esrum kloster under økonomisk pres, da vi mangler entréindtægter og må aflyse en del arrangementer. Med andre ord er vores indtægtskilde forsvundet, og vi har brug for hjælp.

Støt Esrum Kloster
Ved at støtte klosteret, er du med til at bevare en helt særlig kultur- og naturarv i Danmark. Du kan støtte os på flere måder:

  • Overfør et valgfrit beløb via MobilePay til 262477. Skriv “donation privat”, hvis du er privatperson og “donation virk.”, hvis du er en virksomhed.
  • Overfør et valgfrit beløb via bankoverførsel. Reg. Nr. 3163, Kontonr. 3545174898. Skriv “donation privat”, hvis du er privatperson og “donation virk.”, hvis du er en virksomhed.
  • Køb en ”luksus entrébillet” i vores butik. Prisen er minimum 100 kr, men har du lyst til at sætte prisen op til et valgfrit beløb, klager vi ikke. Med dig hjem får du et fint ”postkort”, der fungerer som entrébillet, som du enten kan give som gave eller beholde selv. Billetten kan indløses i 2020 og 2021.

Mange tak for støtten!