Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger og indsamle statistik for at optimere websiden. Accepter cookies Læs mere

Påskeferie

  • 15/04-2019 - 22/04-2019
    11:00 - 16:00

Dyk ned i middelalderens børneunivers i aktivitetsrummet og på naturlegepladsen. Besøg uldværkstedet, gå ombord i butikkens mange lækre varer og spis en god frokost i Møllecaféen.

Aktivitetsrum og naturlegeplads – et middelalderligt børneunivers
I vores hyggelige aktivitetsrum kan børn og barnlige sjæle møde fortællingen om 5 børn fra middelalderen. Her kan man forsøge sig med at skrive gotiske bogstaver med fjer og blæk, prøve ridderudstyr, lave påklædningsdukker og i det hele taget lære noget om de forskellige børns liv. På naturlegepladsen fortsætter legen – kombineret med herlig frisk luft.

Uldværksted som i gamle dage
Du kan også købe dit eget uldkit og besøge uldværsktedet. Her kan man prøve at karte og spinde uld, lave filtbolde, væve med båndvæv og slyngestokke – præcis som man gjorde det i middelalderen.

Café og butik
Besøg butikken, som frister med franske klosterprodukter, klosterøl i lange baner, middelalderligt børnelegetøj, bøger, uld, sæber og meget andet. Møllecaféen serverer middelalderinspireret frokost, som enten kan nydes inden for eller i caféhaven mellem alle æbletræerne.

Vandreture
Når maven er mættet, opfordrer vi til at man går en tur i det fantastiske forårslandskab. Der findes forskellige vandreruter i området – både korte og lange. I butikken kan du få mere information og hente trykte vandrekort.

ÅBNINGSTIDER OG PRIS:
Mandag 14. april – mandag 22. april kl. 11 – 16

Gratis adgang til aktivitetsrum – Uldkit 50,-