Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger og indsamle statistik for at optimere websiden. Accepter cookies Læs mere

Vinterferie i Esrum

Udforsk middelalderens verdenssyn og myter i det naturskønne ved Esrum Kloster & Møllegård

I middelalderen var store dele af verden ikke udforsket, og derfor fik fantasien frit løb, når man beskrev ukendte egne og lande.

I vinterferien giver vi dig mulighed for, via vores app, at udforske verdens hjørner og få spændende fortællinger om mytiske væsener, opdagelsesrejsende og meget mere.

Turen foregår virtuelt og på egen hånd, og posterne bliver låst op, når du rammer den rette position på gps’en. Du finder alle informationer i vores app, som kan downloades på Apple Store og Google Play – blot søg efter ‘Esrum’.

 

Oplevelser udenfor

Udover vores app-vinterskattejagt er vores udendørsområder åbne for alle, herunder også klosterhaven og naturlegepladsen. Du kan derfor sagtens tage familien under armen og tilbringe dagen i området og sammen nyde Esrums flotte omgivelser.

Husk endelig varmt tøj og fodtøj, så det kolde vintervejr ikke sætter en stopper for hyggen.

 

Mad og drikke to-go, og til at varme sig på

Efter en god gåtur med fortællinger i området, kan I afslutte turen med en sandwich og lidt varmt at drikke hos Møllecaféen. De holder åbent i vinterferien og har sammensat en lille take-away menu, som I kan varme jer på i kulden.

Møllecaféens åbningstider i vinterferien: mandag den 15. februar – søndag den 21. februar, fra kl. 11:00-15:00.

 

Udstillinger, Klosterkælder og butik

Klosteret og butikken holder fortsat lukket som følge af myndighedernes forlængede restriktioner. Det vil derfor ikke være muligt at besøge hverken udstillinger, klosterkælder eller butikken i løbet af vinterferien.