Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger og indsamle statistik for at optimere websiden. Accepter cookies Læs mere

Juledage i Esrum

Juledage i eventyrlige omgivelser på Esrum Kloster

På Esrum Kloster afholder vi i år juledage i fire udvalgte weekender i november og december. Traditionen tro har vi hentet ægte klosterprodukter direkte hjem fra Frankrig og hele det europæiske klosternetværk.

Håndplukkede delikatesser og ægte klosterprodukter
Gå på opdagelse i den udvidede klosterbutik, hvor du kan købe trappistøl, likør, franske delikatesser, patéer, kager, marmelader, charcuterier m.m. – alt sammen af høj kvalitet, perfekt til værtindegave eller på bordet til julens mange fester. Der vil også være mulighed for at købe juletræer og pyntegrønt. I møllens stueetage vil der være skiftende boder med lækre sager; alt fra krydderier, glas og sæber til uld og keramik.

Julecafe
Møllecafeen har sammensat en julemenu specielt til lejligheden, så her er det muligt at tage en pause fra indkøbene og oplevelser, og nyde lidt godt at spise. Der vil være salg af varme og kolde retter, gløgg og søde sager. Du kan naturligvis også få skummende klosterøl på fad.

Juleaktiviteter på klosteret
Klosteret er trukket i sit fineste juledress, og vil skinne om kap med julenattens stjerner. Indenfor kan du besøge vores udstillinger om klostervæsenet og klosterets historie. Udenfor kan børn og barnlige sjæle være med til at hjælpe julens sjæl tilbage. Jagten på julens sjæl er en skattejagt, der foregår i det smukke område omkring Esrum Kloster. Bag julekalenderens låger gemmer sig spor, så du kan finde julens sjæl. OBS! Én enkelt af lågerne åbner kun kl. 12 & kl. 15!

Jul i en coronatid
Juledagene på Esrum Kloster vil være anderledes end tidligere år, men vi glæder os til at byde jer velkommen til julehygge, under de restriktioner som er udmeldt fra Sundhedsmyndighederne. Vi har selvfølgelig det nødvendige fokus på sikkerheden for vores gæster, så alle føler sig trygge. Tag hensyn til hinanden, så alle får del i juleglæden.

Tidspunkt

Lørdag og søndag kl. 10-17 i følgende weekender:

21.-22. november
28.-29. november
5.-6. december
12.-13. december

Entré
Der er gratis adgang til julesalget i butikken og caféen.
Det koster 85 kr for voksne at komme ind på klosteret og i klostergården (alm. entrepris). Børn er gratis.