Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger og indsamle statistik for at optimere websiden. Accepter cookies Læs mere

Juledage i Esrum

Juledage i eventyrlige omgivelser på Esrum Kloster

På Esrum Kloster afholder vi i år Juledage i fire udvalgte weekender i november og december. Traditionen tro har vi hentet ægte klosterprodukter direkte hjem fra Frankrig og hele det europæiske klosternetværk.

Håndplukkede delikatesser og ægte klosterprodukter
Gå på opdagelse i den udvidede klosterbutik, hvor du kan købe trappistøl, likør, franske delikatesser, patéer, kager, marmelader, charcuterier m.m. – alt sammen af høj kvalitet, perfekt til værtindegave eller på bordet til julens mange fester. Der vil også være mulighed for at købe juletræer og pyntegrønt.

Julecafe
Møllecafeen har sammensat en julemenu specielt til lejligheden, så her er det muligt at tage en pause fra indkøbene og nyde lidt godt at spise. Der vil være salg af varme og kolde retter, gløgg og søde sager. Du kan naturligvis også få skummende klosterøl på fad.

Juleaktiviteter for børn og barnlige sjæle
Under Juledagene kan du besøge klosterets udstillinger og møde vores formidlere. For børn og barnlige sjæle vil der være hyggelige juleaktiviteter.

Jul i en coronatid
Juledagene på Esrum Kloster vil være anderledes end tidligere år, men vi glæder os til at byde jer velkommen til julehygge, under de restriktioner som er udmeldt fra Sundhedsmyndighederne. Vi har selvfølgelig det nødvendige fokus på sikkerheden for vores gæster, så alle føler sig trygge.

Tidspunkt

Lørdag og søndag kl. 10-17 i følgende weekender:

21.-22. november
28.-29. november
5.-6. december
12.-13. december

Entré
Der er gratis adgang til julesalget i butikken og caféen.
Det koster 85 kr for voksne at komme ind på klosteret (alm. entrepris). Børn er gratis.
På klosteret kan man besøge udstillingerne.