Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger og indsamle statistik for at optimere websiden. Accepter cookies Læs mere

Julemarked på Esrum Kloster

Esrum klosters julemarked er et sandt mekka for feinschmeckeren, der går op i franske delikatesser og specialprodukter, der nøje er udvalgt og hentet hjem fra andre klostre i Europa. Hos julemarkedets mange stadeholdere finder du desuden alt fra lokale specialiteter og delikatesser til unikke brugs- og kunsthåndværker. Smag og køb f.eks. fantastiske råmælksoste, fristende trappistøl, forførende smørbare pâtéer, fransk vin, dansk likør, syltede frugter, marcipan og kager. Du kan også gøre dine helt unikke julegaveindkøb af glas, keramik, tekstiler, smykker, sæber, kurve og meget andet.

I julecaféen serveres herlige måltider, der kan skylles ned med nytappet klosterøl. Og er man sulten efter mere, kan man gå ombord i udendørs madboder, der serverer hurtig, lækker mad, varme drikke og søde sager.

Dette marked er specielt henvendt gæster, der ønsker at få produkter med hjem, som man normalt ikke finder på et traditionelt julemarked. Kom til Esrum Kloster & Møllegård og få en autentisk natur- og kulturhistorisk oplevelse.
Pris kr. 50 for voksne inkl. entré til museet (norm. Pris kr. 85). Børn u. 18 år er gratis.

Gå til vores arrangementsoversigt for at sikre dig en billet til årets julemarked

Find oversigten her

(entréen kan også betales på selve dagen)

At besøge vores julemarked skal være en tryg og sikker oplevelse for alle. Læs mere om vores Corona-tiltag

Stemningsbilleder fra julemarked på Esrum Kloster