Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger og indsamle statistik for at optimere websiden. Accepter cookies Læs mere

Sommer i Esrum

Sommeraktiviteter for hele familien i sommerferien

Sommerferien på Esrum Kloster er fuld af sjove, underfundige og lærerige oplevelser, som kan pirre nysgerrigheden hos børn og voksne. I år vender vi blikket mod den store eventyrlige verden, som den så ud for middelalderens rejsende. Kom og vær med. Få styr på grej og gear, inden du skal på rejse gennem Europa som pilgrim.

Lær at læse middelalderens mystiske kort, og hør hvordan du kan navigere efter stjernerne om natten. Find ud af hvordan pilgrimmene brugte deres pilgrimsstave til forsvar mod røvere og vilde dyr. Lær at lave salve og plaster til din nødkasse. Måske vil det også være godt med en amulet eller en trolddomsurt, der kan beskytte dig?  Hvad bruger du til at tænde bålet om aftenen og hvilken proviant skal du pakke til rejsen? Og hvordan skal pauserne på rejsen bruges? Lidt leg og underholdning bliver der nok også brug for, så hvad kan du tage med?

Daglige børne- og voksenrundvisninger. Det er gratis, når entréen er betalt
Børnerundvisning alle dage kl. 11.00 varighed ca. 30 minutter
Voksenrundvisning alle dage kl. 14.00 varighed ca. 45 minutter
Vi mødes ved modellen i Klostergården

Kongelige Sommeraftener hver torsdag aften
Fra  torsdag 8. juli byder vi på Kongelige Sommeraftener omkring bålpladsen på Møllegården. Vi mødes i de lyse sommeraftener under åben himmel til sommergrill, rundvisninger, torvedage, hemmelige gæster og små overraskelser undervejs. Køb billet her

Torvedage hver torsdag, fredag, lørdag og søndag fra uge 27
Når Nordsjællands sommerland fyldes af feriegæster, og Esrum summer af  liv fra sommeraktiviteter på engen. Når Klosterhaven viser sig i sine smukkeste sommerkjoler, og duften fra morgenfruer og hjulkroner blander sig i vinden,og sætter bierne på overarbejde. Når udstillingerne på det gamle kloster fyldes, og glade børnestemmer fra naturlegepladsen blander sig med hyggesnakken fra Møllecaféens gæster. Så er det sommer i Esrum, – og så er der Torvedage.

Hver torsdag, fredag, lørdag og søndag  kan du lægge vejen forbi de fristende boder på Møllegårdens gårdsplads. Torvedagene får besøg af et væld af  forskellige boder fra glaspustere, keramikere og smykkemagere over sæber og aloe vera produkter til mikrobryg, vin og smagfulde delikatesser.

TIDSPUNKT
kl. 10.00 – 16.00, udstilingerne, butik og café er åbne til kl. 17.00

BILLETPRIS
Børn:  60 kr.  Voksne: 85 kr.

TILMELDING
Billetter kan købes i døren

KONTAKT: Kloster@esrum.dk, tlf. 48 36 04 00