Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger og indsamle statistik for at optimere websiden. Accepter cookies Læs mere

Julemarked 2.-3. december

Arrangementet afholdes

lørdag 02 december til søndag 03 december fra kl. 10.00 til 17.00

Billetter

Voksen 65 kr
Barn u. 18 år 0 kr
Køb billet Billet bestilles på eksternt site

Gaver med hjerte og sjæl: håndplukket kunsthåndværk
Find den helt unikke julegave hos os; Vi har inviteret et væld af dygtige, danske kunsthåndværkere til at være stadeholdere på julemarkedet. Mød de kreative stjerner, der har lagt al deres kærlighed i hvert eneste produkt. Find alt fra smukke pyntegenstande, glaskunst, hånddrejede keramikvarer, varme tekstiler, skønne unika smykker, duftende sæber og meget mere. Gi’ en gave med masser sjæl til den, I holder allermest af (- og til jer selv, naturligvis!)

Autentiske smagsoplevelser –og juledelikatesser 
Lad jer blive forført af alverdens delikatesser. Vores julemarked er fyldt med en festlig symfoni af smagsoplevelser, som vi har håndplukket og købt direkte hjem fra levende europæiske klostre og fødevareproducenter. Smag på himmelske råmælksoste, forførende trappistøl, smagfulde pâtéer, ædel portvin, dansk likør, syltede fristelser, himmelske kager og andre julelækkerier i vores julebutikker, og få alle historierne bag de enestående madvarer med hjem til julefrokostbordet.

Fyld maven med julens fristelser
Møllecaféen spreder varme og hygge med velsmagende, lune flæskestegs-sandwiches. Hvis maven stadig rumler, kan I også besøge alle vores udendørs madboder, der frister med hurtige, lækre retter, varme drikke og søde sager – bare følg duften af jul!

Familievenlige eventyr for store og små
Tag hele familien med forbi den socialøkonomiske virksomhed Fonden Kilden. Her finder I et juleværksted, hvor I kan dykke ned i en verden af julehygge og kreativitet. Lav naturjulepynt og klap en julehøne. Tag på vores eventyrlige julejagt og find alle julefigurerne, som gemmer sig i landskabet. Der er en præmie til de dygtige børn, som gennemfører julejagten. I kan også tage et smut forbi vores julefotoboder og sikre jer årets julefoto. Så er Farmors gave sikret!

Ofte stillede spørgsmål - find svarene her