Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger og indsamle statistik for at optimere websiden. Accepter cookies Læs mere

Nordsjællands Hyggeligste Ølfestival

Arrangementet afholdes følgende dage

lørdag d. 17 juni fra kl. 11.00 til 20.00

Billetter

Entré uden smagepoletter - smagepoletter kan også købes på stedet 175 kr
Entré inkl. 10 smagepoletter 300 kr
Køb billet Billet bestilles på eksternt site

Duften af frisktappet øl breder sig i Esrum, når vi fylder området til randen med klosterøl, mikrobryg og håndbryg. Fyld øldepoterne op med kvalitetsøl, og få en snak med ligesindede ølnørder om smagsnuancer og bryggeteknik. Mød brygmesteren over en smagsprøve på hans – eller hendes – hjemmebryg, slå jer ned på de grønne områder med god mad eller køb det gode øl med hjem.

SE ÅRETS PROGRAM

MIKROBRYG, HÅNDBRYG OG KLOSTERBRYG
Mød brygmestrene fra danske nano- og mikrobryggerier. Smag deres øl og få en snak om humle, gær, smagstilsætninger og meget andet. Svinger man forbi håndbryggerne, som Esrum Kloster slår et særlig slag for i år, smager man med garanti noget, man ikke har smagt før! Her kan både den garvede brygger og den nysgerrige ølaspirant blive klogere på typer af øl og selve ølbrygningen. I Klosterøl-afdelingen deler fagkyndige ud af viden og smagsprøver på Klosterøl fra hele verden – Belgiske trappistøl, polsk munkebryg og øl brygget efter historiske opskrifter. På festivalen møder du ca 50 forskellige bryggerier.

MAD OG UNDERHOLDNING
Der skal også være plads til pause, snak, grin og hygge. Kort sagt er Ølfestivalen mere end bare en ”ølsmagning”. Festivalpladsen er et oplevelsesrum på de grønne arealer, hvor man kan slå sig ned blandt fun facts og kulørte lamper og få en pause, en bid mad, og en snak. Madboderne byder varme og kolde retter - og snacks til at tage med rundt. I det store telt, kan man dagen igennem opleve forskellig underholdning, ligesom man kan dyste mod hinanden i viden og styrke.

NORDSJÆLLANDS HYGGELIGSTE ØLFESTIVAL!
Esrum Kloster og Møllegård ligger smukt midt i Nationalpark Kongernes Nordsjælland, og emmer af historie og stemning. De historiske bygninger tager sig godt ud, når de fyldes med bryggere og gæster. Festivalen afholdes primært på det området omkring ”Møllegården”, som består af en historisk vandmølle og stråtækte længer. Esrum Kloster ligger i noget af Nordsjællands smukkeste natur, der selvfølgelig også er en del af festivalen. På den grønne festivalplads kan man smage øl, slå sig ned på en grøn plet og spise, eller udforske festivalpladsen.

FÆLLESSKAB OM DET GODE ØL
Ølfestivalen samler mennesker om ét af vores kulturs fyrtårne: Øllet! Festivalen skaber fællesskaber på kryds og tværs af historie, kultur og ekspertise. Esrum Ølfestival er mangfoldig. For ligesom munkene på klosteret dannede et tæt broderskab, inviteres alle – høje som lave – nørder og novicer - til at blive en del af broderskabet.

OGSÅ FOR HYGGENS SKYLD
Ølfestivalen er også et frirum, hvor der er rart og hyggeligt at være. De historiske rammer, smukke grønne arealer, deltagerne og gæsternes engagement er alle sammen vigtige ingredienser i at skabe den helt særlige stemning.

ÅBNINGSTIDER:
Lørdag 17. juni kl. 11-20

ENTRÉ:
175,- // 10 smagepoletter: 125,-


Se andre datoer/events her