Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger og indsamle statistik for at optimere websiden. Accepter cookies Læs mere

Gådefuld Efterårsferie

Arrangementet afholdes

lørdag 15 oktober til søndag 23 oktober fra kl. 10.00 til 16.00

Billetter

Voksen (inkl. entré til udstillingerne) 85 kr
Barn 3-18 år (inkl. entré til udstillingerne) 50 kr
Køb billet Billet bestilles på eksternt site

Løs koder og find frem til en stor hemmelighed i gådespillet ”De hvide munkes hemmelighed”. Spillet består af en række breve, puslespil og koder, der sender jer rundt på området. Her skal I sammen løse opgaverne for få adgang til en hemmelighed, der er bevaret i 800 år. I får udleveret spillet i entréen, og for at løse gåderne skal I rundt på hele klosteret, både inde i udstillingerne og ude i området.

Gå på opdagelse i en verden af gåder og hemmeligheder
Find gådefulde rum inde på klosteret og ude i landskabet. Her kan I farvelægge jeres eget Loge-brev med farvet blæk og en rigtig loge-pen, som forsegles med rigtig lak! Besøg Alkymistens hemmelige rum, hvor I kan lave popcorn over bål og drysse med mærkelige smage, der giver særlige kræfter! Saml familien i ”Hemmelighedernes rum”, hvor I kan høre historier om verdens hemmeligheder. Her kan I også skrive hemmeligheder med usynlig skrift og give det til én, I kender. Hør også gådefulde historier i den uhyggelige fangekælder på udvalgte tidspunkter på dagen. Både for store og små.

Følg børnesporet i caféen og på naturlegepladsen
Børn i alle aldre bliver budt velkommen i Møllecaféen, der i efterårsferien har en særlig børnemenu, og hvor man også kan farvelægge børnene fra Esrum klosters ”Børnespor”. Slut af med en tur på naturlegepladsen, der trækker tråde til middelalderen med stormandsgård, markedsplads, svævebane, blidegynge, sildetønder og meget andet.

Udstilling og butik
Med billetten får du også adgang til klosterets udstillinger. Tag på en inderlig sanselig rejse i udstillingen ”Mennesket i klosteret”, og prøv de seje VR-briller i ”Magt i himlens navn”. Butikken har nye efterårsvarer på hylderne – både til store og små.