Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger og indsamle statistik for at optimere websiden. Accepter cookies Læs mere

Esrum Ølfestival

Arrangementet afholdes følgende dage

fredag d. 2 oktober fra kl. 16.00 til 21.00 udsolgt
lørdag d. 3 oktober fra kl. 11.00 til 21.00 udsolgt

Billetter

Entré (inkl. smageglas) 75 kr
10 smagepoletter 100 kr

AFLYST PGA. COVID-19

På grund af de nye nationale stramninger ift. COVID-19, bliver vi desværre nødt til at aflyse Ølfestivalen 2.- 3. oktober.

Det er meget beklageligt, og vi ville ønske at det kunne være anderledes. Men vi som arrangør kan ikke længere skabe en oplevelse vi kan stå inde for – både hvad angår kvalitet og ift. coronasikring

Duften af frisktappet øl breder sig i Esrum, når de historiske bygninger ved Møllegården fyldes til randen med klosterøl, mikrobryg og håndbryg. Mød brygmesteren over en smagsprøve på hans - eller hendes - eget bryg.

Mikrobryg, håndbryg og klosterbryg
Mød brygmestrene fra lokale mikrobryggerier. Smag deres øl og få en snak om humle, gær, smagstilsætninger og meget andet. Svinger du forbi håndbryggerne, smager du med garanti noget, du ikke har smagt før! Her kan både den garvede brygger og den nysgerrige ølaspirant blive klogere på typer af øl og selve ølbrygningen.

I Klosterøl-afdelingen deler fagkyndige ud af viden og smagsprøver på Klosterøl fra hele verden – Belgiske trappistøl, polsk munkebryg og øl brygget efter historiske opskrifter.

Ølcafé og butik
Bliver du sulten, kan du få ”hurtig” mad udenfor, eller du kan slå dig ned i caféen der serverer øllede retter – hvor du med garanti får gris på gaflen! Butikken har som altid lækre varer på hylderne – blandt andet trappistøl og Esrum Klosters egne øl.

Prisvindende Ølfestival
De Danske Ølentusiaster udpegede i efteråret 2017 Esrum Kloster som modtagere af den regionale ølpris som tak for den engagerede indsats for mangfoldigheden og spændvidden i øllets verden. Og man går ikke forgæves i år til Ølfestivalen, der er en hyldest til vores kulturs måske vigtigste ikon: øllet!

Corona og Ølfestival: Vi aflyser ikke – vi tilpasser
Ølfestivalen 2020 bliver noget anderledes, end vi havde forestillet os. Vi vil så nødig aflyse, så vi har taget vores forholdsregler ift. smitterisiko og forsamlingsforbud. Derfor bliver festivalen i år en mere intim oplevelse, da færre gæster end normalt kan smage de gyldne dråber. Det fungerer helt konkret sådan, at man køber billet til et bestem tidsrum, og at vi derfor lukker jer ind i ”hold”. Og så sørger vi for at besøget på festivalen bliver en rigtig god oplevelse – både i smag og i corona-regi. 

Tidspunkt:
Fredag 2. oktober: kl. 16-21

Billetter er tilgængelige i følgende tidsrum: 16.00-18.30 // 18.30 – 21.00

Lørdag 3. oktober kl. 11-21

Billetter er tilgængelige i følgende tidsrum: 11.00-13.30 // 13.30 – 16.00 // 16.00 – 18.30 // 18.30 – 21.00

Tidsrummet er kun gældende ved smagestationerne. Man kan derfor spise i caféen, besøge udstillingen eller butikken på hvilket som helst tidspunkt udenfor tidsrummet.  

Entré: (Bemærk: Billetter kan kun købes på forhånd og ikke i døren på selve dagen)

75,- (inkl. smageglas) // 10 stk. smagepoletter 100,-

DELTAG SOM BRYGGER PÅ ÅRETS FESTIVAL