Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger og indsamle statistik for at optimere websiden. Accepter cookies Læs mere

Renovering 2019

Klosteret under renovering
Udstillingsrum og Klosterkælder vil i løbet af 2019 gennemgå en omfattende renovering.

Konkret drejer det sig om udskiftning af etage-spærender, nyt bindingsværk og restaurering af Frederik 2.’s spindeltrappe ved hovedindgangen.

Udstillingen lukket frem til efterårsferien
Det betyder at udstillingen ”Mennesket i Klosteret” og Reformationsspillet ”Tro, Magt & Kaos” vil være lukket frem til efterårsferien i oktober. Vi afholder selvfølgelig stadig festivaler, ferieaktiviteter, madfortællinger og meget mere. Se alle arrangementer i oversigten her.

Butikken er midlertidig flyttet til Møllegården. Her kan du få ægte klosterprodukter, trappistøl, lokale herligheder og meget andet. Det er også her du kan hente information om pilgrimsvandring, arrangementer og meget andet. Se mere om butikken her. Møllecaféen er åbent som sædvanlig, ligesom der er fri adgang til Naturlegepladsen, Klosterhaven og udendørsudstillingen ”Klosteret i Landskabet”.

Fund og sjove historier
Man kan næsten ikke undgå at finde sjove ting og sager, når man renoverer en 900 år gammel bygning. Og vi har da også allerede fundet noget spændende. Følg med på siden her – vi opdaterer løbende.