Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger og indsamle statistik for at optimere websiden. Accepter cookies Læs mere

Esrum Kloster & Covid-19

Den trygge oplevelse
Det ligger os meget på sinde, at du får en tryg oplevelse, når du besøger os. Derfor følger vi alle sundhedsmyndighedernes retningslinjer for COVID-19. På alle publikumsareler har vi afstandmarkering, tydelig skiltning med anvisninger omring brug af mundbind og håndsprit til rådighed. Alle medarbejdere er velinformerede og tager alle forholdsregler, og vi har oprustet på rengøringen!

Caféen
Grundet myndighedernes restriktioner holder Møllecaféen midlertidigt lukket, og serverer kun kaffe, kakao og diverse kager to-go.  Vær opmærksom på, at mundbind er påkrævet i caféen. Vi har naturligvis mundbind på lager, hvis du ikke selv har medbragt.

Butik
Det skal være en tryg oplevelse at handle. Derfor afspritter vi jævnligt kontaktflader, som udsættes for hyppig berøring. Vi lukker kun det antal gæster ind i butikken, som er forsvarligt, og vi sørger for ekstra beskyttelse ved ekspeditionsområderne. Mundbind er påkrævet i butikken.

Udstillingen
Der er håndsprit ved alle interaktive dele af udstillingen, og vi opfordrer publikum til at afspritte fx VR-brillerne før brug. Derudover er der afstandmærkning i alle udstillingsrum, og det fremgår tydeligt, hvor mange gæster, der må være i de enkelte lokaler. Mundbind er påkrævet i udstillingen.

Udearealer
Vi råder over et stort naturområde, og alle er velkomne til at gå på opdagelse i landskabet – hvad enten du lufter hund eller bare går tur.

Arrangementer
Alle arrangementer er tilpasset i henhold til det gældende forsamlingsforbud – både ift. stående og siddende arrangementer. Derudover sørger vi for, at der ikke lukkes for mange gæster ind ad gangen. Vi holder opsyn under arrangementet, for at sikre at alle regler overholdes.