Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger og indsamle statistik for at optimere websiden. Accepter cookies Læs mere

Mad og drikke

Sid inde i den lyse café, eller i den blomstrende caféhave. Åbningstider: fredag 15-20, lørdag: 11-20.

MENU

Frokosttallerken (149,-)

Ølmarineret sild med rødløg og friterede kapers.

Hjemmelavet unghane-salat vendt med sennep, honning, æbler og bladselleri. Serveres med smørstegt spidskål, toppet med sprød kalkunbacon.

Kartoffelmad af nye små kartofler. Serveres med ølnaise, fritterede løgringe, syltede grønne asparges samt tørsaltet bacon.

Hertil hjemmebagt lyst og mørkt brød.

Ølbræt med ost og pølse (99,-)

3 franske klosteroste & 2 slags pølse fra Himmerland.

Friske urter, ølsyltede nødder, æblecompot samt øldip

Hertil lyst og mørkt brød

Ølben i mørkt øl (175,-)

Langtidsbraisseret spoleben i mørkt øl og urter

Westmalle kartofler med øldip on the side.

Hertil coleslaw af rød og hvid spidskål samt grøn urtesalat.

Coq au øl (135,-)

Af friske fritgående unghaner i en kraftig sauce af mørkøl, honning, perleløg, svampe og bacon.

Toppet med friske urter og ramsløg.

Hertil kartoffelmos.

Asparges suppe (65,-)

Med friske urter og brød

Panna cotta med øl og lakrids (65,-)

Hertil jordbær-jernurt salat

Ølpandekager (65,-)

2 stk med ølcreme, friske bær og jernurt

Mellem de stråtækte længer kan du stille den “lille” sult, og sidde ude eller tag maden med dig. Åbningstider: fredag 15-20, lørdag: 11-20.

MENU

Kloster-grillpølse med foccacia (50,-)

med æblecompot, sød klostersennep og stærk sennep

Hånd øl-delle (20,-)

100 g.

Foldebrød

Fyldes med sprød frisee salat, coleslaw og friske urter

Vælg imellem:

Flækærte-mos 45,-

Glad langtidsbraisseret gris 65,-

Øldelle og syltede agurker 55,-