Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger og indsamle statistik for at optimere websiden. Accepter cookies Læs mere

Julemarkedet for stadeholdere

Julemarkedet på Esrum Kloster er et stemningsfuldt marked i historiske rammer. Omdrejningspunktet er kvalitetsvarer til julens mange fester, hvad enten vi taler delikatesser, julepynt, borddækning og den helt særlige julegave. Med andre ord vil vi gerne være med til at hylde og fremme det gode håndværk og “håndens arbejde”.

TIDSPUNKT
Julemarkedet bliver i 2021 afholdt over 2 weekender:

Lørdag & søndag 27. – 28. november kl. 10-17
Lørdag & søndag 4. – 5. december kl. 10-17

STADEPLADSER

Vi udlejer stadepladser i den gamle vandmølle, i et stort udendørs telt og i boder udenfor. Vandmøllen og teltet er begge opvarmet, men kan ikke varmes helt op til stuetemperatur. Se billeder her.

PRISER: Vandmølle og telt
Priserne er inkl. bord (74×180 cm) og adgang til strøm. Man er velkommen til at medbringe eget bord også.

1 weekend/2 weekender

CVR-registrerede virksomheder
Lille plads 2×2 meter: 1000,-/1650,- (ex moms)
Stor plads 4×2 meter: 2000,-/3300,- (ex moms)

Ikke-CVR-registrerede (hobby-producenter)
Lille plads 2×2 meter: 750,-/1150,-,- (ex moms)
Stor plads 4×2 meter: 1500,-/2300,- (ex moms)

PRISER: Udenfor
i overdækket Esrum-bod (3×3 m) inkl disk og adgang til strøm.

1 weekend/2 weekender

CVR-registrerede virksomheder
500,-/825,- (ex moms)

Ikke-CVR-registrerede (hobby-producenter)
375,-/575,- (ex moms)

KRITERIER
Julemarkedet på klosteret er kendt for sin høje kvalitet, og dine varer skal passe herind. Derudover lejer vi udelukkende pladser til dig, der selv fremstiller dine varer (eller i samarbejde med andre). Vi siger nej tak, hvis du er importør eller sælger på vegne af et større firma. Vi ser helst naturlige materialer i indretningen af boden. Vi forebeholder os derfor ret til at bede om fotos af vareudvalg, for at se om dine varer passer ind hos os.

BESØGSTAL
Julemarkedet vender i år tilbage til sin oprindelige form (2020 var noget anderledes pga corona). Besøgstallet i 2019 var ca 6000 på én weekend.

ANSØGNING:
Deadline for tilmelding er 1. november. Vi svarer løbende på henvendelser – og pladserne fyldes op efter først-til-mølle-princippet. Ønsker du at deltage, skal du sende en mail til kloster@esrum.dk, med beskrivelse af dine varer, og meget gerne fotos/henvisning til hjemmeside eller Instagram.