Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger og indsamle statistik for at optimere websiden. Accepter cookies Læs mere

Julemarkedet for stadeholdere

Har du lyst til at komme ud over rampen med dine produkter, har du mulighed for at være med på årets julemarked som stadeholder. Vi udlejer både stadepladser indenfor, i telt og udenfor.

TIDSPUNKT
Julemarkedet bliver i 2022 afholdt over 2 weekender:

Lørdag & søndag 26. – 27. november kl. 10-17
Lørdag & søndag 3. – 4. december kl. 10-17

ANSØGNING
Vi er grundige med at sammensætte årets hold af stadeholdere. Vi går efter et varieret udbud af forskellige varer/kunsthåndværk, der lever op til følgende krav:

  • Vi udlejer udelukkende stadepladser til dig, der selv fremstiller eller designer dine varer (eller i samarbejde med andre). Vi siger nej tak, hvis du er importør eller sælger på vegne af et firma.
  • Dine varer skal være af høj kvalitet, og må også meget gerne være bæredygtige. Sidstnævnte er dog ikke et krav, men vi prioriterer bæredygtige varer først.
  • Vi udlejer ikke stadepladser til
    fødevareproducenter

TYPER AF VARER/KUNSTHÅNDVÆRK
Der er ingen begrænsninger på typer af varer/kunsthåndværk – hvis de passer ind under kriterierne og i sammensætningen med de øvrige stadeholdere. Eksempler på varer/kunsthåndværk, som tidligere har været på markedet er papirpynt, glas, keramik, pileflet, kranse, læder, tegninger/illustrationer, smykker, sæber, strik, bøger og meget andet.

Udfyld ansøgningsformularen, hvis du ønsker at deltage. Vi gennemgår ansøgningerne løbende, og pladserne bliver derfor fyldt op efter ”først-til-mølle”-princippet.

Der går ca en uge, før du får svar på din ansøgning.
Vi lukker for ansøgninger 17. oktober.

Læs informationsfolder her

Hent vores informationsfolder her (pdf)

ANSØG OM AT BLIVE STADEHOLDER HER

KONTAKT
Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på:
Tlf.: 48360404 // kloster@esrum.dk