Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger og indsamle statistik for at optimere websiden. Accepter cookies Læs mere

Gådefuld efterårsferie 2023

PÅ SPORET AF MUNKENES HEMMELIGHED
Elsker dine børn at løse mysterier? Så besøg Esrum Kloster og Møllegård i efterårsferien, hvor I kan prøve vores gådespil ”Munkenes hemmelighed”.

Sammen skal I på en eventyrlig rejse, hvor I som medlemmer af De Hvide Munkes Loge skal på jagt efter en kiste, der indeholder en 800 år gammel hemmelighed. Logen har brug for jeres hjælp, for det vigtigt, at I finder hemmeligheden, så den ikke bliver afsløret for nogen andre!

LØS GÅDERNE OG FIND HEMMELIGHEDEN
Når I kommer til Esrum Kloster og Møllegård, får I udleveret nogle mystiske breve i gårdbutikken, som I skal bruge til at finde og løse gåder rundt omkring på klostret, både inde i udstillingerne og ude i naturen. Gådespillet er en super sjov måde at lære om klostrets historie, og I kan arbejde sammen som en rigtig detektiv-familie; følg sporene i brevene, for de vil lede jer til kisten med den store hemmelighed.

Gådespillet er til børn og voksne fra 8 år og op og varer cirka en times tid.

TEGNEVÆRKSTED OG KAGE OVER BÅL
Udover gådespillet har vi en masse andre hyggelige efterårsaktiviteter, hvor alle aldre kan være med; Besøg vores skriveværksted, hvor I kan male med blækpenne, eller også kan I få varmen omkring bålet og bage en smagfuld småkage over ild. Og hvis I tør, kan I også lytte nogle mystiske historier nede i den munkenes kælder.

 Så kom og vær med til en efterårsferie fyldt med spændende gåder, hemmeligheder og eventyr på Esrum Kloster og Møllegård.

FAKTA
Dato: 14. – 22. oktober 2023 kl- 10-16
Billet: Voksne: 95,- // Børn (5-18 år): 65,- // Børn under 5 år: Gratis
Aldersgruppe: Gådespillet er til børn og voksne fra 8 år og op. Øvrige aktiviteter: alle
Varighed: Spillet tager ca 1 time

Køb billet her

Billetter kan også købes i butikken på selve dagen.