Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger og indsamle statistik for at optimere websiden. Accepter cookies Læs mere

Butik

I butikken kan du gå ombord i de mange lækre varer, vi har på hylderne! Du finder butikken på Møllegården tæt ved parkeringspladsen.

varer banner

Ægte klosterprodukter

Du finder et bredt udvalg af Esrums egne klosterprodukter som øl, brændevin, mjød, honning og meget andet. Derudover har vi et stort udvalg af de verdensberømte trappistøl,  og vi har også hentet lækre varer hjem fra europæiske klostre bl.a. karamelcreme, pomerans- og blommesyltetøj samt duftende cremer og sæber .

Fristende kvalitetsprodukter

På hylderne finder du endvidere håndplukkede kvalitetsprodukter – grød, mel, cider, vildtpâte, chokolade og meget andet.

Fad, trug og legetøj

Foruden alle de herlige spiselige varer, kan du også finde lammeskind, plaider, legetøj, hørhåndklæder, opinelknive, pilekurve, uld, plakater, bivokslys osv.

Bøger

På hylderne finder du også Esrum Kloster & Møllegårds egne publikationer  og bøger om cistercienserordenen og livet i middelalderen. Derudover har vi bøger om middelalderen, lægeurter og kogekunst, vandrekort og sankebøger og selvfølgelig også masser af bøger til de mindste.