Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger og indsamle statistik for at optimere websiden. Accepter cookies Læs mere

(Dansk) COVID-19

Den trygge oplevelse
Sprit til rådighed. Alle medarbejdere tager alle forholdsregler. Afstandsmarkering, så kødannelse ikke forekommer.

Caféen
Mundbind –påkrævet, vi har mundbind på lager, hvis man har glemt det., hygiejne i top. Seating – man sidder sammen med dem man kommer med, men holder afstand til øvrige gæster. Tjenere mundbind, afstand.

Butik
Max 5 gæster, tryg oplevelse at handle: plexiglas ved ekspeditionsområderne. Vi afspritter butikkens genstande dagligt i så stort et omfang, det er muligt.

Udstillingen
Sprit ved alle interaktive dele af udstillingen, og opfordrer publikum til at afspritte fx VR-brillerne før brug. Afstandmærkning i alle udstillingsrum og det fremgår tydeligt, hvor mange gæster der må være i de enkelte lokaler ift. kvadratmeter til rådighed pr. person. Mundbind er ikke påkrævet i udstillingen.

Udearealer
Vi råder over et stort udereal, og alle er velkomne til at gå på opdagelse i den de naturhistoriske landskaber – hvad enten du lufter hund eller bare går tur.

Arrangementer
Alle arrangementer er tilpasset i henhold til det gældende forsamlingsforbud – både ift. stående og siddende arrangementer. Derudover er antal af gæster samlet i ét rum er afstemt ift. de gældende regler om antal kvadratmeter pr. person. Vi sørger for opsyn under arrangementet, for at sikre at alle regler overholdes.