Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger og indsamle statistik for at optimere websiden. Accepter cookies Læs mere

(Dansk) Husk coronapas

Den trygge oplevelse
Sprit til rådighed. Alle medarbejdere tager alle forholdsregler. Afstandsmarkering, så kødannelse ikke forekommer.

Caféen
Mundbind –påkrævet, vi har mundbind på lager, hvis man har glemt det., hygiejne i top. Seating – man sidder sammen med dem man kommer med, men holder afstand til øvrige gæster. Tjenere mundbind, afstand.

Butik
Max 5 gæster, tryg oplevelse at handle: plexiglas ved ekspeditionsområderne. Vi afspritter butikkens genstande dagligt i så stort et omfang, det er muligt.

Udstillingen
Sprit ved alle interaktive dele af udstillingen, og opfordrer publikum til at afspritte fx VR-brillerne før brug. Afstandmærkning i alle udstillingsrum og det fremgår tydeligt, hvor mange gæster der må være i de enkelte lokaler ift. kvadratmeter til rådighed pr. person. Mundbind er ikke påkrævet i udstillingen.

Udearealer
Vi råder over et stort udereal, og alle er velkomne til at gå på opdagelse i den de naturhistoriske landskaber – hvad enten du lufter hund eller bare går tur.

Arrangementer
Alle arrangementer er tilpasset i henhold til det gældende forsamlingsforbud – både ift. stående og siddende arrangementer. Derudover er antal af gæster samlet i ét rum er afstemt ift. de gældende regler om antal kvadratmeter pr. person. Vi sørger for opsyn under arrangementet, for at sikre at alle regler overholdes.