15. Juni

Esrum Kloster Ølfestival

På Esrum Kloster Ølfestival samles vi om øllet i grønne omgivelser. Her skifter vi hverdagens hamsterhjul ud med et hyggeligt helle, hvor humlen er festens midtpunkt.

Vi tror på at skabe et fællesskab omkring øllet. Uanset om du er en nørd eller novice ud i ølverdenen, så er du mere end velkommen. Her tager du på en festival, hvor vi deler vores glæde, viden og entusiasme for øllet med hinanden.

Vi quizzer, spiller og nyder øllet sammen, og vi lader støvsuger, hækkesaks og løbesko blive derhjemme. Det når vi jo nok en anden dag. Skål på det!

Spar 20 % på indgangen, når du købet billet online. Netbillet: 195,- // Pris i døren: 245,-

Billetter

Billet inkl. 10 smagepoletter

Kl. 11.00 - 20.00

320 kr.

Billet uden smagepoletter (kan købes på dagen)

Kl. 11.00 - 20.00

195 kr.

Øl fra hele Danmark

Vi hylder det gode specialøl! I dag vokser en masse små danske bryggerier frem, der udover at brygge fremragende øl også har noget på hjerte, og vil noget med deres øl! Man kan tale om en decideret ølrevolution i Danmark, hvor inspirerende brygmestre eksperimenterer med smag og teknik.

Mød bryggerier fra hele landet. Smag deres øl og få en snak om humle, gær, smagstilsætninger og meget andet. Svinger man forbi håndbryggerne, som Esrum Kloster slår et særlig slag for, smager man med garanti noget, man ikke har smagt før! Her kan både den garvede brygger og den nysgerrige ølaspirant blive klogere på typer af øl og selve ølbrygningen.

I Klosterøl-afdelingen deler fagkyndige ud af viden og smagsprøver på Klosterøl fra hele verden – Belgiske trappistøl, polsk munkebryg og øl brygget efter historiske opskrifter.

På festivalen møder du ca 50 forskellige bryggerier.

Mad og underholdning

Der skal også være plads til pause, snak, grin og hygge. Kort sagt er Ølfestivalen mere end bare en ”ølsmagning”.

Festivalpladsen er et oplevelsesrum på de grønne arealer, hvor gæsterne kan slå sig ned blandt fun facts og kulørte lamper og få en pause, en bid mad, og en snak.

Madboderne byder varme og kolde retter – og snacks til at tage med rundt.

I det store telt, kan man dagen igennem opleve forskellig underholdning, ligesom man kan indtage spilområdet med sjove spil i overdimensioneret udgave.

Vi skåler i naturen

Esrum Kloster og Møllegård ligger smukt midt i Nationalpark Kongernes Nordsjælland, og emmer af historie og stemning. Det ligger altså i smørhullet af noget af det smukkeste natur, der selvfølgelig også er en del af festivalen. På den grønne festivalplads kan man smage øl, slå sig ned på en grøn plet og spise, eller udforske festivalpladsen.

Ølfestivalen afholdes på Esrum Kloster & Møllegård, og det giver god mening; Øl har spillet en central rolle for munkene på klosteret. Festivalen er en mulighed for at gå ombord i alverdens smagsoplevelser i historiske rammer og nyde hinandens selskab under åben himmel.

Filter

Folkekøkken
En torsdag om måneden

Folkekøkken

Tag familie og naboer under armen, og kom til fællesspisning. Møllecaféens dygtige kokke og STU-elever står bag dagens menu.
Læs mere
Påskeferie 2024
Det sker

Påskeferie 2024

Den 23. marts åbner Esrum Kloster og Møllegårds nye udstilling MURSTEN FORTÆLLER, hvor publikum kan opleve klosterets mangfoldige historie gennem efterladte artefakter og æstetiske fotografier.
Læs mere
Esrum Kloster Ølfestival 2024
15. juniDet sker

Esrum Kloster Ølfestival 2024

Nordsjællands Hyggeligste Ølfestival samler mennesker om ét af vores kulturs fyrtårne: Øllet! Kom og oplev hygge, frirum og fællesskab sammen med nogen du holder af.
Læs mere