Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger og indsamle statistik for at optimere websiden. Accepter cookies Læs mere

Besøg os

ÅBNINGSTIDER

Esrum Kloster og coronavirus:

Påsken 2020: Butikken holder åben alle dage til og med mandag 13. april kl. 12-15

I henhold til regeringens initiativer for at begrænse og forsinke spredningen af coronavirus, har vi valgt at lukke caféen – og udskyde genåbningen på klosteret. Lige så snart vi har mulighed for det, vil vi melde en ny dato ud for åbning. I mellemtiden arbejder vi i kulissen på højtryk for at være knivskarpe på udstilling og publikums-modtagelse på området. Vi sidder klar på telefon og mail, hvis du har spørgsmål.

Almindelige åbningstider:

Butik ved Møllegården åben:

Tirsdag – søndag kl. 10-16.

Der er særlige åbningstider ved arrangementer. Se mere i oversigten her.

Udstilling og reformationsspil på klosteret er lukket frem til 29. marts 2020 pga. renovering.

KONTAKT OS

Esrum Kloster & Møllegård
Klostergade 11-12, Esrum, 3230 Græsted
kloster@esrum.dk
Tlf 48 36 04 00

ENTRÉ

Til og med påsken 2020 kan du købe entré for 50,- (normalpris 85,-). Billetten kan bruges resten af 2020.

Billetter til arrangementer købes i arrangementsoversigten.

Udstilling og Reformationsspil på klosteret er lukket frem til foråret 2020 pga. renovering.

ALLE VEJE FØRER TIL ESRUM! 

Med bil
Hvis du sætter GPS på, risikerer du at blive ledt til Klostergade i Esrum by. Her er ingen parkering! Du skal derimod køre ind til Møllegården fra Frederiksværksvej (rutenummer 205). Der er god skiltning ud for grusvejen, som fører op til P-pladsen.

Med tog og bus
Fra København via Helsingør: Tag kystbanen til Helsingør og derfra videre med bus 390R. Stå af ved den gamle kro i Esrum By.

Fra København via Hillerød: Tag S tog til Hillerød og derfra videre med lokalbane 940R mod Gilleleje. Stå af på Mårum Station og tag bus 362 til Esrum. Stå af ved den gamle kro i Esrum by.

Med tog, bus og til fods
Fra København via Helsingør/Hillerød: Tag kystbanen til Helsingør eller  S toget til Hillerød og følg derefter Santiagoruten til Esrum. Tag evt. ud via Helsingør og tag hjem via Hillerød.

Fra København via Hillerød: Tag S tog til Hillerød og derfra videre med lokalbane 940R mod Gilleleje. Stå af på Mårum Station og gå de sidste 4,6 kilometer i naturskønne omgivelser.

Du kan også stå af på Kagerup station og finde vej gennem Gribskov.

Med kano eller bådfart
Tag til Fredensborg (lokalbane 930R) og spadser ned til Esrum Sø. Her finder du både kanoudlejning og Fredensborg Bådfart, begge løsninger som kan bringe dig og dit selskab over til den anden bred af Esrum Sø. Herfra er der et kvarters gåtur til Esrum Kloster & Møllegård.

Med hest
Fra Dyrehaven kan du ifølge hest ride den 75 km buede og smukke rute gennem parforcejagtsystemet helt op til Esrum Kloster & Møllegård – klik her for at se ruten. Således kan man afslutte et tre dages ridt gennem den nordsjællandske verdensarv med kaffe og kage i Klosterkælderen.

Glemte sager
Har du glemt din yndlings-jakke, sønnikes tøjbamse eller noget helt tredje? Bare rolig. Vi gemmer alle efterladte ting og sager en måned, hvorefter vi donerer dem til velgørende formål.