Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger og indsamle statistik for at optimere websiden. Accepter cookies Læs mere

Besøg os

ÅBNINGSTIDER

Frem til den 5. juni:

Indtil den 5. juni er butikken åben torsdag – søndag kl. 12-16 (og 2. pinsedag, mandag 1. juni)

Udstillingerne på klosteret er lukket frem til 5. juni. Vi havde glædet os enormt meget til at åbne op igen efter coronakrisen, men en renovering i klosterkælderen gør, at vi ikke kan få vores nødudgang færdig før den 5. juni. Til gengæld åbner vi op med et brag – med helt nye udstillinger!

Åbningstider fra den 5. juni:

Butik ved Møllegården åben:

Tirsdag – søndag kl. 10-17.

Udstillinger på klosteret er åben:

Tirsdag – søndag kl. 10-16

Der er særlige åbningstider ved arrangementer. Se mere i oversigten her.

KONTAKT OS

Esrum Kloster & Møllegård
Klostergade 11-12, Esrum, 3230 Græsted
kloster@esrum.dk
Tlf 48 36 04 00

ENTRÉ

Voksne: 85,- // Børn under 18: gratis

Bemærk: Der gælder andre entrépriser i ferier og ved arrangementer. Billetter til arrangementer købes i arrangementsoversigten.

ALLE VEJE FØRER TIL ESRUM! 

Med bil
Hvis du sætter GPS på, risikerer du at blive ledt til Klostergade i Esrum by. Her er ingen parkering! Du skal derimod køre ind til Møllegården fra Frederiksværksvej (rutenummer 205). Der er god skiltning ud for grusvejen, som fører op til P-pladsen.

Med tog og bus
Fra København via Helsingør: Tag kystbanen til Helsingør og derfra videre med bus 390R. Stå af ved den gamle kro i Esrum By.

Fra København via Hillerød: Tag S tog til Hillerød og derfra videre med lokalbane 940R mod Gilleleje. Stå af på Mårum Station og tag bus 362 til Esrum. Stå af ved den gamle kro i Esrum by.

Med tog, bus og til fods
Fra København via Helsingør/Hillerød: Tag kystbanen til Helsingør eller  S toget til Hillerød og følg derefter Santiagoruten til Esrum. Tag evt. ud via Helsingør og tag hjem via Hillerød.

Fra København via Hillerød: Tag S tog til Hillerød og derfra videre med lokalbane 940R mod Gilleleje. Stå af på Mårum Station og gå de sidste 4,6 kilometer i naturskønne omgivelser.

Du kan også stå af på Kagerup station og finde vej gennem Gribskov.

Med kano eller bådfart
Tag til Fredensborg (lokalbane 930R) og spadser ned til Esrum Sø. Her finder du både kanoudlejning og Fredensborg Bådfart, begge løsninger som kan bringe dig og dit selskab over til den anden bred af Esrum Sø. Herfra er der et kvarters gåtur til Esrum Kloster & Møllegård.

Med hest
Fra Dyrehaven kan du ifølge hest ride den 75 km buede og smukke rute gennem parforcejagtsystemet helt op til Esrum Kloster & Møllegård – klik her for at se ruten. Således kan man afslutte et tre dages ridt gennem den nordsjællandske verdensarv med kaffe og kage i Klosterkælderen.

Glemte sager
Har du glemt din yndlings-jakke, sønnikes tøjbamse eller noget helt tredje? Bare rolig. Vi gemmer alle efterladte ting og sager en måned, hvorefter vi donerer dem til velgørende formål.