Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger og indsamle statistik for at optimere websiden. Accepter cookies Læs mere

Oplevelser i landskabet

Gå en 3 km. lang tur gennem det smukke natur- og kulturhistoriske landskab med start og slut på Esrum Kloster, og hør 10 animerede fortællinger undervejs.
Du skal bare downloade en app, følge kortet og finde nedslagsstederne, så sørger fortællingerne og omgivelserne for oplevelsen.
Download app og kort her: Find vej i Esrum

Naturstyrelsen udgiver vandretursfoldere over statsskovene. Heri findes både kort over området, markerede vandreruter og beskrivelse af kulturen og naturen i området.
Der findes fire over Gribskov. Den nordligste inkluderer Esrum Kloster og det omkringliggende landskab. Se mere

Handicapsti
Omkring Esrum findes en handicapvenlig rute, som er grusbefæstet og dermed egnet for kørestolsbrugere. Der er opstillet skilte på ruten, hvor teksten også kan læses af synshæmmede. Se kort her

På cykel
Tag din cykel med og læg en rute, som kommer forbi Kongens jagtmark i Gribskov, Søborg Slotruin, Den forvandlede sø, Esrum brændekanal, det danske Rusland og meget andet.
Kortet henter du her:
Fuldt cykelkort
Enkeltsidet cykelkort

Du kan også få et trykt kort i Klosterkælderen.

Leje af cykel
Vi har 30 cykler med cykelhjelm. Du finder altid 8-10 af dem tilgængelige. Hvis du skal bruge alle 30, skal du ringe nogle dage i forvejen. Cyklerne er voksencykler og koster 60 kr. pr. dag.
Cyklerne udlejes i Klosterkælderen fra 1. april til 1. oktober.

oplevelser i landskabet collage