Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger og indsamle statistik for at optimere websiden. Accepter cookies Læs mere

Høstfestival

Smag på Nordsjælland og Esrum Kloster inviterer alle madører til en weekend med lokale kvalitetsråvarer, madoplevelser, madworkshops og madkultur.

boder HF banner

Mød den lokale bonde og fyld poserne med Nordsjælland!
På Høstfestivalen kan man møde producenterne fra ”Smag på Nordsjælland”, ”Spisekammer Halsnæs” og ”Gribskov Spisekammer”.

Med andre ord kan man på markedspladsen møde den lokale bæravler, bonde, ølbrygger, slagter, biavler, chocolatier, frugtavler, vinbonde etc. I boderne deler de ud af deres passion, viden og varer – hvor man selvfølgelig vil kunne købe en bunke lokale produkter med hjem, hvoraf mange høstes tidligt samme morgen.

Spis dig lykkelig i små anretninger og lær om tilberedningsmetoder
Når poserne er fyldte, er det tid til at mætte ganen og maven. Alle producenter serverer anretninger, sådan så man kan ”snack’e” sig igennem dagen og dermed få en bid af hver bod, som naturligvis kan skylles ned med køligt klosterøl fra hanen.

Har man lyst til at komme med bag kulissen, kan man deltage i producenternes egne workshops og lære om pølsefremstilling, fermentering og meget andet.

Find, lav og spis – på tur i naturens spisekammer
Har man lyst til en særlig oplevelse, kan man komme på ”sanketur” i naturens spisekammer. Her skal der findes vilde urter, bær og andre skjulte skatte. Undervejs får man tips og tricks til, hvordan man anvender vilde planter i sit eget køkkenet – og hvad man kan finde i baghaven. Til sidst går det hele op i røg, når røgeovnen tændes og det grønne guld tilberedes.

ÅBNINGSTIDER:
26. – 27. august kl. 10 – 16

ENTRÉ:
Gratis adgang. Parkering 20 kr.

SE DELTAGERNE HER

hoestfestival-collage