Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger og indsamle statistik for at optimere websiden. Accepter cookies Læs mere

Frivillige

Har du lyst til at være frivillig på Esrum Kloster og komme med bag kulissen til vores arrangementer? Vil du være en del af et hyggeligt fælleskab, der eksempelvis hjælper med at holde klosterhaven, syer dragter og bygger inventar til Esrum middelalderdage? Eller er du interesseret i klosterhistorie og middelalder, så er det måske noget for dig, at blive frivillig på Esrum Kloster.

FRIVILLIGGRUPPEN BESTÅR AF FRIVILLIGE I ALLE ALDRE! 

Havegruppen mødes hver 14 dag i sommerhalvåret, for at ordne klosterhaven. I kaffe/kagepausen fortæller vores hortonom eller biolog om de historiske planter, dyrkningsmetoder mm.

Du kan også blive frivillig til vores store markeder og ferieaktiviteter – I eventgruppen kan du være med som formidler,  praktisk gris tjener og mange andre funktioner til de store markeder blandt andet middelalderdagene og julemarkedet.

I løbet af året afholder vi ”frivilligaftener”, hvor vi taler om, hvad vi gerne vil lave eller udvikle på til de store markeder.

Skriv til katrine@esrum.dk hvis du vil vide mere og kunne tænke dig at være frivillig.