Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger og indsamle statistik for at optimere websiden. Accepter cookies Læs mere

Møllecaféen

Møllecaféen er lukket for i år!
På gensyn til sæsonåbningen d. 26. marts 2018.

SPIS DIG MÆT I KLOSTERURTER

Møllecaféen serverer gode måltider med råvarer i sæson. Retterne og valg af råvarer er inspireret af middelalderens madtraditioner – naturligvis tilsat urter fra Klosterhaven. Vi tilstræber, at flest muligt af vores råvarer er økologiske. Sid inde i de hyggelige omgivelser i den gamle Møllegård, eller ude i den grønne caféhave.

café banner

Møllecaféens menukort


Bestil bord og kontakt Møllecaféen på:

Tlf.: 60 20 14 86

Mail: cafe@esrum.dk

møllecaféen collage

Møllecaféen drives af Kilden

Kilden er et socialpædagogisk uddannelses- og jobtilbud som tilbyder unge med særlige behov en 3 årig STU uddannelse. De unge fordeler sig på en grøn linje, som bidrager til pasning af Klosterhaven, Esrum Kloster & Møllegårds øvrige grønne områder, samt en køkkenlinje. Det er elever og lærere fra køkkenlinjen, som driver Møllecaféen i samarbejde med Esrum Kloster & Møllegård. Arbejdet består primært i madlavning, brødbagning og anretning af tallerkener. Og når eleverne føler sig klar til det, deltager de også i ekspedition og som tjenere i caféen. Kilden tilbyder også beskyttet beskæftigelse og afklaringsforløb. Nogle af disse medarbejdere indgår i stedets Hushovmesterlinje, som sørger for duge, servietter og service til caféen. Det er et vigtigt element i Kildens pædagogik at skabe en hverdag, hvor eleverne oplever at være på en levende arbejdsplads. Det bidrager Møllecaféen til. 

Kontakt Kilden på:

Kilden i Esrum
Klostergade 12, Esrum
3230 Græsted

Cafe@esrum.dk

60 20 14 86

www.dagtilbuddet-kilden.dk