Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger og indsamle statistik for at optimere websiden. Accepter cookies Læs mere

Møllecaféen

Møllecaféen åbner for sæsonen lørdag d. 24. marts 2018. 

Glæd jer til et nyt menukort, som i år har ladet sig inspirere af skovens spisekammer.

Møllecaféen serverer gode måltider med råvarer i sæson. Retterne og valg af råvarer er inspireret af middelalderens madtraditioner – naturligvis tilsat urter fra Klosterhaven. Vi tilstræber, at flest muligt af vores råvarer er økologiske. Sid inde i de hyggelige omgivelser i den gamle Møllegård, eller ude i den grønne caféhave.

café banner


Bestil bord og kontakt Møllecaféen på:

Tlf.: 60 20 14 86

Mail: cafe@esrum.dk

møllecaféen collage

Møllecaféen drives af Kilden

Kilden er et socialpædagogisk uddannelses- og jobtilbud som tilbyder unge med særlige behov en 3 årig STU uddannelse. De unge fordeler sig på en grøn linje, som bidrager til pasning af Klosterhaven, Esrum Kloster & Møllegårds øvrige grønne områder, samt en køkkenlinje. Det er elever og lærere fra køkkenlinjen, som driver Møllecaféen i samarbejde med Esrum Kloster & Møllegård. Arbejdet består primært i madlavning, brødbagning og anretning af tallerkener. Og når eleverne føler sig klar til det, deltager de også i ekspedition og som tjenere i caféen. Kilden tilbyder også beskyttet beskæftigelse og afklaringsforløb. Nogle af disse medarbejdere indgår i stedets Hushovmesterlinje, som sørger for duge, servietter og service til caféen. Det er et vigtigt element i Kildens pædagogik at skabe en hverdag, hvor eleverne oplever at være på en levende arbejdsplads. Det bidrager Møllecaféen til. 

Kontakt Kilden på:

Kilden i Esrum
Klostergade 12, Esrum
3230 Græsted

Cafe@esrum.dk

60 20 14 86

www.dagtilbuddet-kilden.dk