Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger og indsamle statistik for at optimere websiden. Accepter cookies Læs mere

Klosterkælderen

I den hvælvede klosterkælder kan du slå dig ned og stille den lille sult og tørst, eller gå ombord i de mange lækre varer, vi har på hylderne!

varer banner

Stil den lille sult og tørst

Vi byder på  kaffe, te, cacao, kage, most, middelalderlige simreretter  og to slags nytappet klosterøl på fad.

Ægte klosterprodukter

Du finder et bredt udvalg af Esrums egne klosterprodukter som øl, brændevin, honning, middelaldersennep og meget andet. Derudover har vi hentet mange lækre varer hjem fra franske klostre, der spænder fra sæbe og crème, til confit, syltede frugt, paté og ost.

Lokale kvalitetsprodukter

På hylderne finder du også en masse lokale kvalitetsprodukter fra egnen – økologisk mel, honning, saft, vin, årstidens grøntsager, karameller, marmelade og meget andet.

Fad og trug

Foruden alle de herlige spiselige varer, kan du også få middelalderinspirerede non-food-varer, som træfade og sværd, lerkrus, benskeer, hævekurve, fade med trug, uld og sokker, plakater, bøger osv.

Bøger

På hylderne finder du også Esrum Kloster & Møllegårds egne publikationer: “Esrum Klosters Døtre”, “Bogen om Esrum Kloster”, “Esrum Kloster – storhed og fald” og bøger om cistercienserordenen og livet i middelalderen. Derudover har vi også historiske bøger om lægeurter og kogekunst, foruden mange nyudgivede kogebøger om syltning, konservering og meget andet.

butik-collage