Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger og indsamle statistik for at optimere websiden. Accepter cookies Læs mere

Butik & Klosterkælder

I den hvælvede klosterkælder kan du slå dig ned og stille den lille sult og tørst, eller gå ombord i de mange lækre varer, vi har på hylderne!

varer banner

Stil den lille sult og tørst

I klosterkælderen finder du kaffe, te, hejmmelavetvarm kakao, kage, most m.m. – med sødt tilbehør.
Er du øltørstig, er der altid tre slags klosterøl på fad – med salt tilbehør.
I den kolde tid kan du varme dig med middelalderlige simreretter med brød til. Vælg mellem kylling med svesker og dadler eller øko gris med kvæde i honning og ingefær.

Historiske kager hver weekend

Fedtkogte kager, mandelkager, bærtærter og kager med fløde. Kagens historie handler om teknikker og om råvarer. I klosterkælderen kan du smage forskellen.
Vi har altid flere slags kager, såsom rababertærte, flødeostekage og santiagotærte at vælge imellem.

Ægte klosterprodukter

Du finder et bredt udvalg af Esrums egne klosterprodukter som øl, brændevin, honning, middelaldersennep og meget andet. Derudover har vi et stort udvalg af de verdensberømte trappistøl,  og vi har også hentet lækre varer hjem fra europæiske klostre bl.a. kastanjecreme, hasselnøddeolie og lavendelgelé.

Lokale kvalitetsprodukter

På hylderne finder du også lokale kvalitetsprodukter – økologisk øl, honning, saft, vin,  karameller og meget andet.

Fad og trug

Foruden alle de herlige spiselige varer, kan du også få middelalderinspirerede non-food-varer, som træfade og lammeskind, sværd, pilekurve, uld, plakater osv.

Bøger

På hylderne finder du også Esrum Kloster & Møllegårds egne publikationer: “Esrum Klosters Døtre”, “Et hus i landskabet”, “Esrum Kloster – storhed og fald” og bøger om cistercienserordenen og livet i middelalderen. Derudover har vi også historiske bøger om lægeurter og kogekunst, foruden mange nyudgivede kogebøger om syltning, konservering og meget andet.

butik-collage