Vi bruger cookies til at huske dine indstillinger og indsamle statistik for at optimere websiden. Accepter cookies Læs mere

Besøg os

Åbningstider

Sommer: 1. april – 30. oktober,
tirsdag – søndag kl. 11 – 17

(åben 2. påskedag og 2. pinsedag)

Bemærk: lukket mandag

Vinter: 31. oktober – 30. marts,
lørdag – søndag kl. 11-17

Kontakt os:

Esrum Kloster & Møllegård
Klostergade 11-12, Esrum, 3230 Græsted
kloster@esrum.dk
Tlf 48 36 04 00 (mandag – fredag kl. 9 – 15)

Entré til Esrum Kloster

Voksne: 75 kr.
Børn under 18: Gratis i følge med en voksen
Grupper. Voksne (min. 10 pers.): 65 kr.

Vær opmærksom på, at der gælder særlige priser ved arrangementer og ferier.
Læs mere under det enkelte arrangement.

Alle veje fører til Esrum! Transportformen bestemmer du selv

Med bil
Hvis du sætter GPS på, risikerer du at blive ledt til Klostergade i Esrum by. Her er ingen parkering! Du skal derimod køre ind til Møllegården fra Frederiksværksvej (rutenummer 205). Der er god skiltning ud for grusvejen, som fører op til P-pladsen.

Med tog og bus
Fra København via Helsingør: Tag kystbanen til Helsingør og derfra videre med bus 390R. Stå af ved den gamle kro i Esrum By.

Fra København via Hillerød: Tag S tog til Hillerød og derfra videre med lokalbane 940R mod Gilleleje. Stå af på Mårum Station og tag bus 362 til Esrum. Stå af ved den gamle kro i Esrum by.

Med tog, bus og til fods
Fra København via Helsingør/Hillerød: Tag kystbanen til Helsingør eller  S toget til Hillerød og følg derefter Santiagoruten til Esrum. Tag evt. ud via Helsingør og tag hjem via Hillerød.

Fra København via Hillerød: Tag S tog til Hillerød og derfra videre med lokalbane 940R mod Gilleleje. Stå af på Mårum Station og gå de sidste 4,6 kilometer i naturskønne omgivelser.

Du kan også stå af på Kagerup station og finde vej gennem Gribskov.

Med kano eller bådfart
Tag til Fredensborg (lokalbane 930R) og spadser ned til Esrum Sø. Her finder du både kanoudlejning og Fredensborg Bådfart, begge løsninger som kan bringe dig og dit selskab over til den anden bred af Esrum Sø. Herfra er der et kvarters gåtur til Esrum Kloster.

Glemte sager
Har du glemt din yndlings-jakke, sønnikes tøjbamse eller noget helt tredje? Bare rolig. Vi gemmer alle efterladte ting og sager en måned, hvorefter vi donerer dem til velgørende formål.